الحبس عام للمذيعة إنجي حمادة بتهمة التحريض على الفسق و الفجور

كتبت: رانيا البدرى
قررت محكمة التجمع حبس المذيعة المغمورة إنجي حمادة عاما لاتهامها بتعاطي الأقراص المخدرة المضبوطة أثناء ضبطها في القضية الشهيرة في فيديو المطبخ مع كراون مشاك.
وكانت قررت جهات التحقيق المختصة أحالت المذيعة المغمورة إنجي حمادة لمحكمة الجنايات لما نسب إليها من اتهامات بحيازة مخدر التامول.
كما قررت جهات التحقيق فصل قضيتها عن قضية البلوجر كروان مشاكل بعد اتهامهما بنشر محتويات غير أخلاقية على موقع التيك توك. بعدما رصدت مباحث الآداب العامة فيديوهات عبر مواقع التواصل الاجتماعي تحرض على الفسق والفجور وتتنافى مع قيم المجتمع.
وأضافت سماح المعروفة باسم إنجي حمادة المذيعة المغمورة: كنت طالعة لايف على التيك توك، وكنت داخلة جولة مع البنت التي ظهرت معايا في الفيديو، وأنا بقعد أتكلم وهي تقعد تتكلم، والناس بتختار حد مننا أكثر يبقى هو اللي كسب.